Корпоративни клиенти

С натрупания опит през годините в организиране на различни еърсофт събития, включително и корпоративни, нашият екип има точна представа какво е необходимо за протичането на вашето изживяване.


Обща информация

Еърсофт игрите предоставят уникалната възможност за прилагане на отборни стратегии под влиянието на много адреналин и създаването на много спомени.
Типа игри, както и продължителността им, зависят от вашите идеи и цели за събитието.

Игрите могат да варират от базови мисии, до абсолютно индивиуални сценарии, направени от нас, но според вашия вкус и желания.

Най-честите събития, които организираме за корпоративни клиенти, са с продължителност от 2 часа и половина с вариации на различни базови мисии.

При ваше желание ще имате и възможността да включите в големи, общодостъпни игри, в които ще присъстват и други участници.


Цени

Цените за игри, с продължителност 2 часа и половина, са: 40лв за участници с екипировка под наем и 15лв за участници със собствена екипировка.

При желание за организиране на специални събития, цената се променя и определя на база оферта, която се изготвя по ваше задание. Тя варира спрямо продължителността, сценария и други допълнителни услуги.

Цените са с включено ДДС.


Възможни дни


Възможните дни за запазване на терена за индивидуално събитие са Понеделник, Вторник, Сряда и Петък.

Часовете ще бъдат уточнявани допълнително спрямо вашите желания и нашия график.


Брой участници

Минималният брой участници е 14 души, а максималният – 50 души.


Начин на плащане

При резервиране на терена е задължителен депозит от 300лв. Плащането може да бъде извършено по банков път или на място с карта или в брой.

При желание за издаване на фактура, можете да изпратите данните на info@airsoftsofia.com


Кетъринг

При желание за кетъринг имаме възможност да ви изготвим оферта, спрямо вашите изисквания или да изберете ваша компания, с която да организираме събитието.